Where to find Courses

U Hrvatskoj se nalaze tri uređena javna terena i to Disc golf teren Platak, Disc golf teren Varaždinske Toplice te Disc golf teren Toplice Sveti Martin. Ova tri terena projektirala je i uredila tvrtka Lagoda j.d.o.o.
Uz tri navedena salna u Hrvatskoj postoji još nekoliko mjesta na kojima se može igrati disc golf, ali prije odlaska potrebno je dodatno se informirati.
Teren Disc Martinuševec u selu Martinuševec u Međimurju je uređen 2010. godine na privatnom zemljištu od strane entuzijasta Predraga Peršaka i prvi je disc golf teren u našoj regiji. Ovaj teren nema table niti označen plan terena pa nije pogodan za individualni dolazak, bez prethodnog dogovora s lokalnih igračima.
Teren u mjestu Rudopolje uređen je uz Zipl line Pazi Medo no, iako je Lagoda radila koncept terena, kasnije nije angažirana na njenogom uređenju pa nemamo informacije o njegovoj punoj funkcionalnosti i mogućnosti igre.
Teren uz Arenu Varaždin je od 2017. godine uređen kao privremeni, i iako se kroz godinu mijenjaju lokacije koševa za pojedine turnire, gotovo cijele godine na njemu se može igrati, no, održavanje istog (košnja trave) nije provođena baš kontinuiranu pa je prije odlaska na igru u periodu od 4. do 10. mjeseca poželjno kontaktirati lokalne igrače.

U blizini Hrvatske nalazi se još nekoliko disc golf terena. U Sloveniji su uređeni tereni na skijalištu Kope, skijalištu Areh, u mjestu Mežica, a u predgrađu Ljubljane nalazi se i mali trening teren od 6 staza. U Austriji, najbliži tereni su oni na području Graza, to čak tri - jedan u lječilištu Josefhof te dva u skijaškim resortima Hebalm i Sckockl. Popis i lokacije većine disc golf terena u svijetu možete pronaći u bazi Svjetskog udruženja PDGA.