Vladar Martinuševca 2011
Hebalm Open 2011
1. prvenstvo Hrvatske, Čakovec 2013
1. Drava Forester, Varaždin 2012
Vladar Martinuševca 2011

Disc golf u Hrvatskoj

Disc golf u Hrvatskoj s ozbiljnijim razvojem započinje unatrag dvije godine kada se osnivaju klubovi u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu i Puli, a njegovom promocijom i razvojem počinje se profesionalno baviti tvrtka Lagoda j.d.o.o.

S obzirom na porast interesa za ovim sportom, odobrenih potpora  Ministarstva turizma za razvoj novih i inovativnih programa u turizmu te iskazanog interesa nekoliko Turističkih zajednica i jedinica lokalne samouprave (Bjelovarsko-bilogorska županija - ŠRC Kukavica, Velika, Pustara Višnjica, Delnice, Gorski Kotar, Varaždinske Toplice, Zagreb, Trakošćan, Kršan, Skijalište Petehovec...) u tijeku je projektiranje desetak terena. Dio njih bit će i uređen tijekom 2014. godine.

Sasvim je sigurno da će i svaki novi teren vrlo brzo dobiti svoju lokalno-regionalnu publiku, ali i igrače koji će u potrazi za novim terenima i izazovima na treninge i natjecanja dolaziti iz drugih dijelova Hrvatske i inozemstva.

U područjima gdje nema stalnih terena, a postoji interes za razvoj sporta, postoji mogućnost organizacije turnira i povremenih ligaških natjecanja uz korištenje prijenosne opreme. Tvrtka Lagoda j.d.o.o. tako je u travnju 2014. godine, u suradnji s Disc golf klubom Zrinski i uz potporu Grada Čakovca pokrenula gradsku disc golf ligu koja će se u devet mjesečnih kola održavati u Perivoju Zrinskih uz čakovečki Stari grad. Liga je otvorena za sve zainteresirane, pa i potpune početnike. Na 1. kolu sudjelovalo je 14 igrača, a u narednim kolima, s razvojem sporta, očekuje se i značajno veći broj sudionika.U Hrvatskoj su do sada organizirana dva Varaždinska disc golf turnira "Drava Forester" sa sudionicima iz cijele Europe, a Lagoda je, kao izvršni organizator provela i dva Prvenstva Hrvatske u disc golfu. Prvo prvenstvo održano je u Čakovcu 2013. godine, a drugo na novouređenom terenu na Platku u rujnu 2014. godine.