Turistički aranžmani

Zajedno s našom sestrinskom tvrtkom turističkom agencijom DMK Vall 042 već niz godina razvijamo disc golf turizam i osmišljavamo te nudimo višednevne turističke paket aranžmane vezane uz disc golf.

Osim samih turnira koji uz sebe vežu popratne sadržaje iz domene turizma, realizirali smo i jedan sedmodnevni program "Doček disc golferske Nove godine 2019." u kojem je poseban gost bil svjetska prvakinja Paige Pierce. Na tom programu, u kojem su sudionici igrali disc golf, ali i posjetili Motovun, Poreč, Pulu, Opatiju, Plitvička Jezera, Zareb, Varaždin i Toplice Sveti Martin, sudjelovali su gosti iz SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Mađarske i Slovenije.

U planu za 2019. godinu je program "Diisc golf Christmas spirit" kojeg ponovo realiziramo zajedno sa svjetskom prvakinjom Paige Pirce od 6. do 13. prosinca, ali i drugi programi koje možemo realizirati na upit za manje ili veće grupe u različitim terminima kroz godinu. Također, na upit, i za pjedince ili parove, možemo osmisliti i realizirati tailor-made programe koji će povezati disc golf i turističke sadržaje u Hrvatskoj i regiji.

Popis trenutno aktualnih programa nalazi se u nastavku: